Filter

Termék

Szín

Vastagság cm-ben

Átmérő cm-ben

Hosszúság cm-ben

Termék

Szín

Vastagság cm-ben

Átmérő cm-ben

Hosszúság cm-ben

Kerti tipegő

A természetes kőből készült kerti tipegők álatlában nagyobb átmérőjű szabálytalan kőből készülnek. A kerti tipegőket utak kialakításra használjuk a kertben,  a ház körül, vagy a parkokban, tehát elsősorban a kertépítészetben használják különféle díszkertekhez.

A kőutak manapság nagyon népszerűek. A tipegők előnye a természetes megjelenés. A kert ezáltal rendezettebb. A kőből készült kerti tipegő kiváló minőséget garantál, és népszerű az ösvények kialakításánál is. Nálunk a kerti tipegők széles választékát megtalálja, különböző kő típusokból és színekből válogathat.

A kerti tipegőket használjuk leggyakrabban  a kertépítészetben, a járdák és utak kialakítására. Lerakása száraz vagy betonágyban helyezve  ajánlott.

A kertépítészetben a kőlemezeket  egyre gyakrabban használják kerti tipegőnek.  Ezekből a kőlemezekből ösvényeket, kerti utakat építhetünk a kertben. Lerakásuk száraz vagy betonágyban lehetséges.

A nagyobb kerti tipegők a gyepen való áthaladást is megoldják. A természetes követ erre a funkcióra is jól lehet hasznosítani. 

Nagyméretű kőlemezek szintén alakalmazhatók kerti járdák kialakításánál, valamint kültéri lépcsők rakasánál.  

Kő, mint díszítő elem 

A kerti tipegők nem csak a funkciójukat látják el a kertben, hanem díszító kővekként is alkalmazzuk öket.