Kerti kandallók és kényelmes grillezés

A kerti kandallókat, valamint a grillezőket főként az ételek elkészítésére használják. Nagyon kedvelik a családi házak és nyaralók tulajdonosai, akik hétvégén és ünnepnapokon tudják leginkább használni őket, hogy  kellemes hangulatot megteremtsenek  a finom ételek elkészítéséhez.

Kerti kandallók

A kerti kandallók és a kerti grillek az idők folyamán a kertek gyakori kiegészítőjévé váltak, és egyben az emberek társasági központjává  ami körül jókat tudnak beszélgetni.

Kőkertekben kandallók díszíthetik háza környezetét

A kő legalkalmasabb anyag a kerti kandallókhoz. A kőből készült kerti kandallók  igazán egyedi  külső elemek, amely körül nem csak sétálni lehet, hanem élvezheti a kő és a természet összjátékának látványát. A kerti kőkandalló lehetővé teszi, hogy meleg nyári estéket és kora őszi délutánokat  együtt töltse  családjával vagy barátaival a tűz körül. A kerti kőkandalló alkalmas a kerti grillezések, ételek készítésére  is. A  kellemes ebéd mellett   érezni fogja az égő fa és a sült hús csábító illatát.

Tapasztalni fogják, hogy  barátaik nem akarnak majd hazamenni. A már felnőtt gyermekei is  szívesen visszatérnek, hogy újból átéljék a kőkandalló mellett töltött esték hangulatát.

Kandalló helye

A kandallót egy sima, kövezett felületre helyezzük. Néhány kerti kandalló rendelkezik alap lemezzel,  amelyre a kandalló kerül, és a kavicsnak is ellenáll. Ellenkező esetben egy egyenes  burkolat elegendő.

Kerti kandallók:előnyök amelyeket értékelni fog

  • a kandallók építéséhez szükséges anyagok kiváló minőségűek és garantálják a hőállóságot.

  • Kerti kandalló megvásárlása leginkább a saját örömére szolgál. Nincs annál kellemesebb, mint este ülni a tűz mellett és hallgatni a tűz ropogását szerettei körében.

  • Grillezéskor ügyeljen a védelemre, használjon grillező kesztyűt és hosszú fogantyúval rendelkező  grillező szerszámokat. Védje a test többi részét is, például grillköténnyel.

Grillezésnél, ételek sütésénél  leggyakrabban szén- vagy grillbrikettet használnak. Általában elmondható, hogy  a kandallóknál a keményfát is használják, amely kevesbé pattog,továbbá nyugodtan és lassan ég. A kerti kandallókat leginkább fa és faszén felhasználására tervezték.

Kerti gabionból kandalló

Kerti grill hálós gabionból

Kerti kandallók gabion szerkezetből

A kő, a forró cink és a rozsdamentes acél kombinációja teljesen időtlen megjelenést kölcsönöz a kerti kandallónak, ezen túlmenően, ha választunk egy követ ezekhez a kandallókhoz, az illeszkedhet a kertek vagy pergolák meglévő színkombinációjához.

A drótkosarakból készült kandallókat szétszerelve szállítjuk. Az összeállítás után az Ön által választott kövekkel tölthetők meg.